Dragi prijatelji, udeleženci Lions rally 2018, humanitarne regate Lions kluba Konjice!

V imenu organizacijskega odbora priprave in izvedbe 12. ponovitve Lions rally-ja, humanitarne regate Lions rally 2018, se VAM zahvaljujem za vaš vnovičen in nesebičen prispevek ob uspešnem štiridnevnem druženju v Dalmaciji. Ponosni smo na zveste prijatelje Lions kluba Konjice, ki si znajo utrgati dragocene trenutke prostega časa in jih nameniti humanitarni vsebini, začinjeni z zdravo mero tekmovalnosti.

S prispevki udeležencev regate, sponzorji in s tradicionalno dražbo pršuta smo letos uspeli zbrati =10.000 EUR.

Po večletnih pozitivnih izkušnjah bomo tudi letos sredstva namenili za organizacijo udeležbo otrok iz lokalnega okolja na projektu MIRNO MORJE 2018. Skupaj z javnimi ustanovami (šolami) bomo izbrali otroke iz lokalnega okolja in jim omogočili spoznavanje mornarskih veščin na enem od plovil krovnega organizatorja akcije Mirno morje 2018 iz Maribora.

Preostala sredstva bodo namenjena humanitarni dejavnosti kluba v lionističnem letu 2018/2019, v sodelovanju z javnimi zavodi (šolami) nadaljujemo s projektom »Botrstvo Lions kluba Konjice«, kateri ima namen pomagati učencem in dijakom iz socialno šibkega okolja pri udeležbi na dodatnih izobraževalnih programih šol, ki so jim zaradi finančne stiske družine večinoma nedosegljivi. Del sredstev bo ostal na voljo tudi za septemberski razpis za enoletne štipendije.

Fotografije dogodka se trenutno nahajajo na spletni povezavi:  https://1drv.ms/f/s!AuMJ0nupund3g15uRJL4fxxBtcRc
Objavljene bodo tudi v arhivu fotografij na spletnih straneh Lions kluba Konjice www.lions-konjice.si

Za vse željne dodatnih kosov PROMO oblačila letošnje regate – do 25. junija zbiramo naročila za ponaročilo. Enotna cena za kos bo 50 EUR. Informacije o modelu, velikosti in količini pošljite na klubski elektronski naslov lkkonjice@gmail.com. Krmarje in kontaktne osebe prosim, da posredujejo tole zahvalo vsem članom ekip, ki morebiti niso prjemniki te pošte.

POREGATNO DRUŽENJE:

7. IN 8. 7. 2018 – 7. NAVTIČNI VIKEND NA ROGLI – REGATA MINI 12 »LKK&NCR OPEN in »UNIOR INVITED«, prijave na klubski elektronski naslovlkkonjice@gmail.com , razpis in vabilo kmalu tudi na spletni strani kluba, o vsem boste obveščeni tudi po elektronski pošti.

Še enkrat od srca en velik HVALA!

V imenu organizacijskega odbora XII. Lions rally 2018,

 

Vodja projekta Lions rally LK Konjice
Stanko KOLAR, univ.dipl.inž.

 

Dokumenti:

 

Program:

DODATNE INFORMACIJE:

  • Lions rally 2018 – DODATNA INFORMACIJA PROGRAM SOLARIS »AFTER PARTY« LOKACIJA CLUB EN VOGUE
    Program – podelitev dnevnih nagrad, DJ party v četrtek 31. 5. 2018 PO 21.30 uri bo na lokaciji Club En Vogue – glej priloženo fotografijo Google maps:

Club En Vogue, Solaris,
podelitev dnevnih nagrad
četrtek, 31. 5. ob 21.30

 

 

  • Lions rally 2018 – DODATNA INFORMACIJA PROGRAM »NAVODILA ZA 1. PLOV REGATE«
    Jutri ni predviden sestanek krmarjev zato vam priponki in na sliki spodaj pošiljamo navodila za 1. plov regate, ki bo jutri, v v sredo popoldadn ob cca. 15.30 uri – po izplutju iz marine Hramina potekal v akvatoriju Vodic. Informacije bodo objavljene tudi na spletni strani LK Konjice pri dogodku Lions rally 2018.

 

 

 

 

 

 

 

 

Pokrovitelji: