Kliping

26.6.2014
Novice – Slovenske Konjice Stran/Termin: 4 SLOVENIJA
Naslov: Na Rogli ta konec tedna pozdravili Naturo
Vsebina: POMEMBNA PRIDOBITEV Slovesno. So v soboto na Rogli odprli novi Smučarskotekaški center s hotelom Natura. Dogajanje. Pester sklop prireditev je potekal tudi v znamenju 95. letnice Uniorja.
Avtor: Nina Krobat
Rubrika, Oddaja: IZPOSTAVLJENO Žanr: POROČILO Naklada: 3.600,00
Gesla: LIONS KLUB

Novice – Slovenske Konjice
Stran/Termin: 19 SLOVENIJA
19.6.2014
Naslov: Zadržati želijo jedro ekipe
Vsebina: Nogometaši konjiške Dravinje Kostroj so zanesljivo postali prvaki 3. slovenske lige – vzhod.
Predsednik društva Bojan Podkrajšek je enega od razlogov za uspešno sezono našel v dobri
klimi, ki vlada v garderobi
Avtor: J.M.
Rubrika, Oddaja: ŠPORT Žanr: POROČILO Naklada: 3.600,00
Gesla: LEO KLUB

Novice – Slovenske Konjice
9.6.2014
Stran/Termin: 16 SLOVENIJA
Naslov: Lionsi prijadrali šest tisočakov
Vsebina: Konec maja se je po 4dnevnem druženju končal letošnji VIII. Lions rally 2014, humanitarna regata v organizaciji Lions kluba Konjice.
Avtor:
Rubrika, Oddaja: NOVICE Žanr: POROČILO Naklada: 3.600,00
Gesla: LIONS KLUB, LEO KLUB

 

TEKAŠKI FORUM
Naslov: Ob otvoritvi Smučarsko-tekaškega centra na
Rogli in Hotela Natura tudi 1. Uniorjev tek
Avtor:
Žanr: Spletni članek
Površina/Trajanje: 1.247,40 Naklada:
Gesla: LIONS KLUB
http://www.tekaskiforum.net/novice/731

 

ENAVTIKA.SI
Naslov: VIII. Lions rally 2014 v organizaciji Lions Kluba Konjice
Avtor:
Rubrika/Oddaja: Žanr: SPLETNI ČLANEK
Površina/Trajanje: Naklada:
Gesla: LIONS KLUB

http://www.enavtika.si/novice/1572-viii-lions-rally-2014-v-organizaciji-lions-kluba-konjice-

DOBRANOVICA.SI
Naslov: Na Rogli spet jadrajo
Avtor:
Rubrika/Oddaja: Žanr: SPLETNI ČLANEK
Površina/Trajanje: Naklada:
Gesla: LIONS KLUB

http://dobranovica.si/spet-jadrnice-na-rogli/?utm_source=rss
18.5.2013
Na Rogli spet jadrajo
Danes in v nedeljo bo na navadno z zimskimi športi zaznamovani Rogli, potekal 2. Navtični vikend. Na 1517 metrih nadmorske višine, se bo v akumulacijskem jezeru ponovno jadralo.
Letošnja izvedba Navtičnega vikenda na Rogli poteka drugič zapored, edinstveni navtični dogodek, za nekatere že kar praznik, je svojo premierno izvedbo doživel lani. Med ljudmi je požel veliko zanimanja, zato se bodo ta vikend v akumulacijskem jezeru jadralci ponovno spopadali med seboj in z vetrovi – šibkim »Pohornikom« ter močnejšim in sunkovitejšim »Pohurjo«. Imena vetrov so izpeljanke iz bližnjih pohorskih gozdov.

V kolikor bodo uspeli regati uradno prijaviti pri Jadralski zvezi, se pojavlja možnost Guinessovega rekorda za najvišje organizirani jadralni regati na svetu. (Foto: xdimenzija.com)
Program tvorita osrednja dogodka, in sicer jadralni regati Rogla 2013. Sobotna je izključno za povabljene jadralce, nedeljska pa za vse zainteresirane. Bosta pa obe potekali v skladu z jadralnimi regatnimi pravili, nista pa še uradno prijavljeni pri Jadralski zvezi Slovenije. Če bo prijava formalizirana, bosta regati uradno postali najvišje organizirani jadralni regati na svetu. Organizatorji se v tem primeru nadejajo tudi vpisa v  Guinessovo knjigo rekordov.
Prireditev ima tudi humanitarno noto, v sklopu programa bo v soboto popoldne na Tekaškem centru Petre Majdič potekal vseslovenski humanitarni tek v organizaciji slovenskih Lions klubov. Pod geslom Tečem, da pomagam, bodo zbirali humanitarne prispevke, ki jih bodo namenili sofinanciranju delovanja Zveze prijateljev mladine in Slovenskega društva za terapijo s pomočjo psov Tačke pomagačke. Slednje se bo pred tekom tudi predstavilo.
Po pojasnilih vodje organizacijskega odbora Tadeja Slapnika, je zamisel o jadralskem vikendu nastala kot rezultat prijateljstva in sodelovanja med občani ter društvi in organizacijami iz Slovenskih Konjic in Biograda na Moru. Stremi k promociji jadralstva in lokalnih turističnih destinacij Rogla in Biograd na Moru ter drugih nacionalnih turističnih destinacij tako Slovenije kot Hrvaške.
Matjaž Kljajić

VITAFIT.SI
Naslov: II. Navtični vikend na Rogli
Avtor:
Rubrika/Oddaja: Žanr: spletni članek
Površina/Trajanje: Naklada:
Gesla: LIONS KLUB, LEO KLUB

http://www.vitafit.si/fit-turist/ii-navticni-vikend-na-rogli/?utm_source=rss&#038

II. Navtični vikend na Rogli
Označeno z: aktivno življenje    gibanje    jadranje    navtični vikend    rogla    turistični dogodek    zdravo življenje
Vabimo vas, da se v soboto 18. in nedeljo 19. maja 2013 udeležite II. Navtičnega vikenda na Rogli. Organizatorji edinstvenega navtičnega praznika na 1517 metrih nadmorske višine smo za ljubitelje jadranja, dalmatinske in štajerske kulinarike in glasbe letos pripravili pester program, ki prireditev uvršača med prepoznavnejše jadralsko turistične dogodke v Sloveniji in na Hrvaškem.
Atraktiven dogodek poteka v akomulacijskem jezeru na Rogli, kar obiskovalcem omogoča odlično možnost spremljanja zanimivih jadralskih dvobojev, katerih rezultat je poleg znanja in veščin jadralcev in jadralk zelo odvisen tudi od vetrov, ki imajo v objemu pohorskih gozdov tudi svojevrstna imena: šibak se imenuje Pohornik, močan pa Pohurja. Vabimo vas, da se regat udeležite in v živo spremljate, kako bosta Pohornik in Pohurja krojila usodo jadralk in jadralcev na Rogli…..

TV CELJE
Naslov: 2. Navtični vikend na Rogli
Avtor:
Rubrika/Oddaja: DOGODKI DNEVA Žanr:
Površina/Trajanje: 00:03:20 Naklada:
Gesla: LIONS KLUB

V Nautik klubu Rogla in Lions klubu Konjice so minuli vikend organizirali 2. Navtični vikend
na Rogli. Jadralci so na 1500 metrov nadmorske višine tekmovali v dveh regatah, tekmi pa
je spremljal humanitarni program.
Izjave:
STANKO KOLAR (direktor regat 2. Navtičnega vikenda na Rogli)
V kolikor želite magnetogram, nam sporočite.

4. NOVI TEDNIK
Naslov: Jadranje na Rogli
Avtor:
Rubrika/Oddaja: REKREACIJA Žanr:
Površina/Trajanje: 88,01 Naklada:
Gesla: LIONS KLUB

03.05.2012 www.dobrojutro.net Termin: SLOVENIJA

Naslov:1. Navtični vikend na Rogli
Vsebina:
Avtor:/
Rubrika, Oddaja: Žanr:Spletni članek Naklada:
Gesla:LIONS KLUB

V soboto, 5. maja bo na Rogli potekal prvi Navtični vikend na Rogli 2012 s promocijsko jadralno regato na jadrnicah Mini 12.V soboto petega maja se na Rogli obeta prava jadralska atrakcija. Na jadralni regati se bodo pomerili skiperji jadralnih regat Konjičanka 2012 in Lions rallya 2012. Na  Roglo prihajajo tudi gostitelji omenjenih regat iz občine Biograd na Moru. S sabo bodo pripeljali tudi dalmatinsko klapo Lanterna, domače kuharje in vinarje, ki bodo na Rogli in v Termah Zreče ta vikend pričarali pravo Dalmatinsko vzdušje. Turistično društvo Slovenske Konjice s soorganizacijo navtičnega vikenda na Rogli krepi več kot 30 letno sodelovanje s turističnim društvom iz Biograda na Moru. Organizatorji prireditve bodo pripravili tudi različne športno animacijske aktivnosti za otroke in njihove starše, pravo dalmatinsko vzdušje pa bo pričarala dalmatinska klapa Lanterna in kuharji iz Bograda na Moru, ki bodo gostom na Rogli in v Termah Zreče pripravili okusne dalmatinske morske specialitete. Poleg klape bodo zapeli tudi člani zabavnega ansambla Alkimist, v turističnem delu prireditve se bodo predstavila sodelujoča navtična, turistična in kulturna društev, na kmečki tržnici pa bodo dobrote prodajali lokalni pridelovalci hrane. Vrhunec navtičnega vikenda bo ob ritmih klape Lanterna potekal v restavraciji hotela Atrij v Termah Zreče na Dalmatinski večerji. Zreškim kuharjem jo bodo pomagali skuhati kuharji iz Biograda na Moru. Foto galerija priprav na 1. Navtični vikend na Rogli s prvim jadranjem na Rogli je objavljena na spletni povezavi:

http://www.facebook.com/SOCIALNOPODJETNISTVO#!/media/set/?set=a.3768854180965.2167884.1265032196&type=1

Program, sobota 05.05.2012:

11.00 – 13.00 Prosti trening – zgornje akumulacijsko jezero
13.00 – 13.15 Uradni začetek prireditve – prireditveni šotor na Planji
13.15 – 17.00 Regata z družabnim programom – zgornje akumulacijsko jezero
13.00 – 18.30 Glasbeni program v prireditvenem šotoru: klapa Lanterna iz Biograda na Moru in ansambel Alkimist, družabne športne igre, pohodi, animacija za otroke in kmečka tržnica
13.00 – 18.00 Pred regatni piknik za udeležence Konjičanke in Lions rallya
18.00 – 19.30 Podelitev priznanj in žrebanje bark za regati Konjičanka in Lions rally
20.00 – 24.00 Dalmatinska večerja s klapo Lanterna – restavracija hotela Atrij v Termah Zreče

04.05.2012 www.sta.si Termin: SLOVENIJA

Naslov:Rogla tokrat namesto smučanja v znamenju jadranja
Vsebina:Novinarska konferenca Nautic cluba Rogla pred 1. navtičnim vikendom na Rogli.Predsednik NC Rogla Damjan Pečovnik in vodja organizacijskega odbora prireditve Stanko
Avtor:gm/mo
Rubrika, Oddaja: Žanr:Spletni članek Naklada:
Gesla:LIONS KLUB

Novinarska konferenca Nautic cluba Rogla pred 1. navtičnim vikendom na Rogli.Predsednik NC Rogla Damjan Pečovnik in vodja organizacijskega odbora prireditve Stanko Kolar. Zreče, 4. maja (STA) – Nautic klub Rogla iz Slovenskih Konjic konec maja pripravlja tradicionalno že deseto jadralsko regato v okolici Biograda na moru, s katerim je pobratena tudi konjiška občina. V ta namen pa bodo v soboto prvič doslej pripravili tudi zanimivo jadralsko prireditev, ki bo potekala na Rogli. Na navtičnem vikendu na Rogli bo sodelovalo 40 posadk. Kot je povedal predsednik konjiškega jadralskega kluba Damjan Pečovnik, bo tekmovanje, predvsem pa druženje ljubiteljev jadranja potekalo na jadrnicah Mini 12 na zgornjem za dober nogometni stadion velikem akumulacijskem jezeru na Planji, ki ga na Rogli sicer uporabljajo za zasneževanje smučišč.V spremljevalnem programu regate bo organizirano tudi druženje jadralcev in ostalih gostov predregatnega srečanja 10. regate Konjičanka 2012 z žrebanjem bark, ki ga bodo izvedli po končani regati v velikem prireditvenem šotoru na Planji.’Pričakujemo okoli 40 predstavnikov vabljenih navtičnih in jadralnih klubov iz Slovenije in Hrvaške, člane zvez društev in vse ki bi jih nevsakdanja jadralna regata na 1500 metrih nadmorske višine pritegnila k obisku,’ je na današnji novinarski konferenci v Zrečah pojasnil vodja organizacijskega odbora sobotne prireditve Stanko Kolar. V in ob prireditvenem šotoru na Planji bo ves dan potekala tudi predstavitev sodelujočih navtičnih, turističnih in kulturnih društev ter kmečka tržnica na kateri bodo dobrote lokalnih pridelovalcev tudi na voljo za nakup. Posebej velja omeniti predstavitev in gostinsko ponudbo gostov iz Biograda na moru, ki bodo dan popestrili s tradicionalno dalmatinsko žarno ponudbo.Pravico do udeležbe na regati bo imel po en član prijavljenih posadk za letošnjo Konjičanko, kjer se bo, kot že nekaj zadnjih let, zbralo okoli 30 jadrnic, ter prav tako tradicionalne humanitarne že šeste jadralske regate Lions rally 2012. Prireditev se bo zvečer nadaljevala v Termah Zreče, kjer bo potekala Dalmatinska večerja s klapsko glasbo.

05.05.2012 www.sta.si Termin: SLOVENIJA

Naslov:Smučarsko Roglo bodo zavzeli jadralci
Vsebina:Zreče, 5. maja (STA) – Nautic klub Rogla iz Slovenskih Konjic konec maja pripravlja tradicionalno že deseto jadralsko regato v okolici Biograda na moru, s katerim je pobratena tudi konjiška občina. V ta namen bodo danes na Rogli prvič doslej pripravili
Avtor:gm/jb
Rubrika, Oddaja: Žanr:Spletni članek Naklada:
Gesla:LIONS KLUB

Zreče, 5. maja (STA) – Nautic klub Rogla iz Slovenskih Konjic konec maja pripravlja tradicionalno že deseto jadralsko regato v okolici Biograda na moru, s katerim je pobratena tudi konjiška občina. V ta namen bodo danes na Rogli prvič doslej pripravili tudi zanimivo jadralsko prireditev. Na navtičnem vikendu na Rogli bo sodelovalo 40 posadk. Tekmovanje, predvsem pa druženje ljubiteljev jadranja, bo potekalo na jadrnicah Mini 12 na zgornjem za dober nogometni stadion velikem akumulacijskem jezeru na Planji, ki ga na Rogli sicer uporabljajo za zasneževanje smučišč. V spremljevalnem programu regate bo organizirano tudi druženje jadralcev in ostalih gostov predregatnega srečanja 10. regate Konjičanka 2012 z žrebanjem bark, ki ga bodo izvedli po končani regati v velikem prireditvenem šotoru na Planji.V in ob prireditvenem šotoru na Planji bo ves dan potekala tudi predstavitev sodelujočih navtičnih, turističnih in kulturnih društev ter kmečka tržnica na kateri bodo dobrote lokalnih pridelovalcev tudi na voljo za nakup. Posebej velja omeniti predstavitev in gostinsko ponudbo gostov iz Biograda na moru, ki bodo dan popestrili s tradicionalno dalmatinsko žarno ponudbo.Pravico do udeležbe na regati bo imel po en član prijavljenih posadk za letošnjo Konjičanko, kjer se bo, kot že nekaj zadnjih let, zbralo okoli 30 jadrnic, ter prav tako tradicionalne humanitarne že šeste jadralske regate Lions rally 2012. Prireditev se bo zvečer nadaljevala v Termah Zreče, kjer bo potekala Dalmatinska večerja s klapsko glasbo.

05.05.2012 www.vecer.si Termin: SLOVENIJA

Naslov:Na Rogli jadralska regata
Vsebina:
Avtor:sta/Spletno uredništvo
Rubrika, Oddaja: Žanr:Spletni članek Naklada:
Gesla:LIONS KLUB

Nautic klub Rogla iz Slovenskih Konjic konec maja pripravlja tradicionalno že deseto jadralsko regato v okolici Biograda na moru, s katerim je pobratena tudi konjiška občina. V ta namen bodo danes na Rogli prvič doslej pripravili tudi zanimivo jadralsko prireditev. Na navtičnem vikendu na Rogli bo sodelovalo 40 posadk.Tekmovanje, predvsem pa druženje ljubiteljev jadranja, bo potekalo na jadrnicah Mini 12 na zgornjem za dober nogometni stadion velikem akumulacijskem jezeru na Planji, ki ga na Rogli sicer uporabljajo za zasneževanje smučišč.V spremljevalnem programu regate bo organizirano tudi druženje jadralcev in ostalih gostov predregatnega srečanja 10. regate Konjičanka 2012 z žrebanjem bark, ki ga bodo izvedli po končani regati v velikem prireditvenem šotoru na Planji.V in ob prireditvenem šotoru na Planji bo ves dan potekala tudi predstavitev sodelujočih navtičnih, turističnih in kulturnih društev ter kmečka tržnica na kateri bodo dobrote lokalnih pridelovalcev tudi na voljo za nakup. Posebej velja omeniti predstavitev in gostinsko ponudbo gostov iz Biograda na moru, ki bodo dan popestrili s tradicionalno dalmatinsko žarno ponudbo.Pravico do udeležbe na regati bo imel po en član prijavljenih posadk za letošnjoKonjičanko, kjer se bo, kot že nekaj zadnjih let, zbralo okoli 30 jadrnic, ter prav tako tradicionalne humanitarne že šeste jadralske regate Lions rally 2012. Prireditev se bo zvečer nadaljevala v Termah Zreče, kjer bo potekala Dalmatinska večerja s klapsko glasbo.

05.05.2012 www.rtvslo.si Termin: SLOVENIJA

Naslov:Ljubitelji jadranja preplavili Roglo
Vsebina:
Avtor:D. S.
Rubrika, Oddaja: Žanr:Spletni članek Naklada:
Gesla:LIONS KLUB

Navtični vikend na Rogli Smučarske sezone je konec, Roglo pa so namesto ljubiteljev smučanja zasedli ljubitelji jadranja. Na Rogli namreč poteka jadralska prireditev.Nautic klub Rogla iz Slovenskih Konjic konec maja pripravlja tradicionalno že deseto jadralsko regato v okolici Biograda na moru, s katerim je pobratena tudi konjiška občina. V ta namen bodo danes na Rogli prvič do zdaj pripravili tudi zanimivo jadralsko prireditev.Na navtičnem vikendu na Rogli bo sodelovalo 40 posadk, tekmovanje, predvsem pa druženje ljubiteljev jadranja, pa bo potekalo na jadrnicah Mini 12 na zgornjem za dober nogometni stadion velikem akumulacijskem jezeru na Planji, ki ga na Rogli sicer uporabljajo za zasneževanje smučišč.V spremljevalnem programu regate bo organizirano tudi druženje jadralcev in drugih gostov predregatnega srečanja 10. regate Konjičanka 2012 z žrebanjem bark, ki ga bodo izvedli po končani regati v velikem prireditvenem šotoru na Planji.V in ob prireditvenem šotoru na Planji bodo ves dan potekale tudi predstavitve sodelujočih navtičnih, turističnih in kulturnih društev ter kmečka tržnica, na kateri bodo dobrote lokalnih pridelovalcev tudi na voljo za nakup. Posebej velja omeniti predstavitev in gostinsko ponudbo gostov iz Biograda na moru, ki bodo dan popestrili s tradicionalno dalmatinsko ponudbo jedi z žara.Pravico do udeležbe na regati bo imel po en član prijavljenih posadk za letošnjo Konjičanko, kjer se bo, kot že nekaj zadnjih let, zbralo okoli 30 jadrnic, ter prav tako tradicionalne že šeste humanitarne jadralske regate Lions rally 2012.

21.12.2011 Radio Štajerski val Termin: 08:00:00 SLOVENIJA
Naslov: Božično novoletni prazniki
Vsebina: Lions klub Konjice in Leo klub Konjice sta tudi letos poskrbela, da bodo božično
novoletni prazniki prijetni tudi v družinah.
Avtor: Barbara Furman
Rubrika, Oddaja: Poročila Žanr:Poročilo Naklada:
Gesla: LIONS KLUB, LEO KLUB

Lions klub Konjice in Leo klub Konjice sta tudi letos poskrbela, da bodo božično novoletni prazniki prijetni tudi v družinah, ki jih pesti pomanjkanje denarja. Obiskali so osemnajst družin iz Konjic, Zreč, Stranic in Loč, njihovih obiskov pa so bili najbolj veseli otroci. Vrednost daril znaša štiri tisoč evrov, ki so jih člani omenjenih klubov razdelili med osemnajst družin.

10.10.2011 VTV Velenje Termin: 18:40:00 SLOVENIJA
Naslov: Lions klub štipendira mlade
Vsebina: Lions klub Konjice je pred leti na pobudo ustanovnega člana in prvega tajnika
Božidarja Pončuha v program svojih humanitarnih aktivnosti uvrstil tudi štipendiranje
mladih. Namen pomoči je finančna podpora pri visokošolskem izobraževanju mladih …
Avtor: /
Rubrika, Oddaja: Regionalne novice Žanr:Poročilo Naklada:
Gesla: LIONS KLUB

IGOR KUKOVEC: Lions klub Konjice je pred leti na pobudo ustanovnega člana in prvega tajnika Božidarja Pončuha v program svojih humanitarnih aktivnosti uvrstil tudi štipendiranje mladih. Namen pomoči je finančna podpora pri visokošolskem izobraževanju mladih talentov, mladih s posebnimi potrebami, oziroma mladih iz socialno ogroženih okolij. Letos razpis poteka že četrto leto zapored. Za namen je projekta štipendiranja mladih v visokošolskih programih, je klub za študijsko leto 2011, 2012 v sklad za štipendiranje namenil sredstva v višini šest tisoč evrov. Razpis bo potekal do 28. oktobra.

11.10.2011 Radio Štajerski val Termin: 08:00:00 SLOVENIJA
Naslov: Mirno morje 2011
Vsebina: Lions klub Konjice je letos še drugič s finančnimi sredstvi pomagal Osnovni šoli
Vojnika pri udeležbi mladostnikov in spremljevalcev.
Avtor: Tomaž Ajd
Rubrika, Oddaja: Poročila Žanr:Poročilo Naklada:
Gesla: LIONS KLUB

Lions klub Konjice je letos še drugič s finančnimi sredstvi pomagal Osnovni šoli Vojnika pri udeležbi mladostnikov in spremljevalcev pri projektu Mirno morje 2011, ki je septembra potekal že sedemnajsto leto zapored. Namen projekta je druženje otrok iz različnih držav, predvsem s posebnimi potrebami, pa tudi povsem zdravih otrok. Slovenski udeleženci mednarodnega projekta so otroci osnovnih šol, Zavodov za usposabljanje in varstvo ter zvez društev, ki združujejo otroke in odrasle z motnjami v razvoju in gibanju. V kolikor želite prispevek v celoti, nam prosim sporočite.

12.10.2011 VTV Velenje Termin: 18:40:00 SLOVENIJA
Naslov: Lions klub Konjice finančno pomagal osnovni šoli iz Vojnika
Vsebina: Lions klub Konjice je letos že drugič s finančnimi sredstvi pomagal osnovni šoli iz
Vojnika pri udeležbi mladostnikov in spremljevalcev na projektu Mirno morje 2011, ki je letos potekalo že 17. leto zapored.
Avtor: /
Rubrika, Oddaja: Regionalne novice Žanr:Poročilo Naklada:
Gesla: LIONS KLUB

MATEJA BEUC: Lions klub Konjice je letos že drugič s finančnimi sredstvi pomagal osnovni šoli iz Vojnika pri udeležbi mladostnikov in spremljevalcev na projektu Mirno morje 2011, ki je letos potekalo že 17. leto zapored. Namen projekta je druženje otrok iz različnih držav, otrok iz obrobja družbe, otrok s težavami v vedenju, otrok z motnjami v duševnem razvoju, gibalno oviranih otrok in tudi povsem zdravih otrok. Slovenski udeleženci tega mednarodnega projekta so otroci osnovnih šol, zavodov za usposabljanje in varstvo, zveze društev, ki združujejo otroke in odrasle z motnjami v razvoju in gibanju. V letošnji izvedbi projekta je sodelovalo 105 plovil iz Avstrije, Nemčije, Hrvaške, Bosne in Hercegovine in Slovenije, ki je bila zastopana s 15-imi plovili.

Tednik Novice:
31.03.2011 Novice – Slovenske Konjice Stran: 15 SLOVENIJA
Naslov: Z Rogle do Koreje
Vsebina: Lions klub Konjice je pomagal pri izvedbi 14. zimske specialne olimpijade Slovenije.
Športni dogodek, na katerem se je že na odprtju v dvorani Golovec zbralo več kot
dvesto tekmovalcev, obiskovalcev in povabljencev, je sicer drugi konec tedna v …
Avtor: J. M.
Rubrika, Oddaja: Šport Žanr:Poročilo Naklada:3650

Radio Štajerski val
29.03.2011 Radio Štajerski val Termin: 08:00:00 SLOVENIJA
Naslov: Dobrodelna akcija Lions kluba
Vsebina: Znova lahko poročamo o uspeli dobrodelni akciji Lions kluba Konjice.
Avtor: /
Rubrika, Oddaja: Poročila Žanr:Poročilo Naklada:
Znova lahko poročamo o uspeli dobrodelni akciji Lions kluba Konjice. Tudi na Štajerskem valu so prejšnji teden vabili na gledališko predstavo Slovenske Konjice, kjer so v soboto zvečer člani skupine Slike, papir, like, uprizorili predstavo Kraljevi smetanovi kolački. Gledališčniki so številne gledalce prepričali z odlično igro, še posebej pa so izstopali, domiselna scenografija, maske in kostumografija, kateri sta svoj prispevek poleg režiserke Simone Cizerl, dali Mojca Kocbek in Marija Zver. Celotni izkupiček prireditve so konjiški Lionsi namenili za nakup prenosnega računalnika, ki ga lahko uporabljajo slabovidne osebe. Takšen računalnik bo zdaj lahko uporabljala Andreja Podkrajšek, članica medobčinskega Društva gluhih in naglušnih Slovenske Konjice. Poleg računalnika pa so Andreji poklonili tudi tiskalnik.

Tednik Novice
31.03.2011 Novice – Slovenske Konjice Stran: 6 SLOVENIJA
Naslov: Lionsi podarili računalnik
Vsebina: V soboto je v Kulturnem domu v Slovenskih Konjicah potekala gledališka predstava ‘Kraljevi smetanovi kolački’ v izvedbi gledališke skupine “Slikepaprijlike” KUD Beltinci in v organizaciji ter soorganizaciji Lions klubov Konjice in Mozaik Celje ter Centra za …
Avtor: S. K.
Rubrika, Oddaja: / Žanr:Poročilo Naklada:3650

Radio Štajerski val
Datum: Stran, Termin:
Naklada: Površina, Trajanje: 1,2
Žanr: Dialogizirano poročilo
Avtor: / Rubrika, Oddaja: Poročila

Pred dnevi so člani Lions Kluba Konjice že četrto leto zapored podelili štipendije nadarjenim študentom. Tako so za dve enoletni štipendiji ter enkratno študijsko pomoč letos skupno zagotovili 4400 evrov. Z dobrodelnostjo bodo nadaljevali tudi v mesecu decembru.

Skala TV info – aktualno “14. Zimske igre specialne olimpiade Slovenija LK Konjice”