Loading dogodki

« Vsi dogodki

  • Ta dogodek je že bil izveden.

XIII. Lions rally 2019 – navodila za posadke

24.05.2019 @ 20:00 - 01.06.2019 @ 12:00

ZAKLJUČNA NAVODILA – LIONS RALLY 2019 – 29. 5. 2019 v marini D Dalmacija Sukošan.
1. Prihod v marino je možen v torek pozno popoldne, barke bodo za NAJAVLJENE ekipe pripravljene, odklenjene – JAVITE, katere posadke pridete v TOREK. Skladno z navedenim v blitenu še enkrat izpostavljam – PARKIRANJE V MARINI NI VKLJUČENO V CENO UDELEŽBE NA REGATI.
2. Barke letošnje regate so v upravjanju čarterja Pitter Yachchater – Adventure charter na pomolu 2 – v prilogi foto.
Prevzem bark je kot običajno v sredo zjutraj/dopoldan.
3. V priponki imate datoteko LR 2019 BILTEN, predlagam da si jo shranite tudi v digitalni verziji na svoje telefone – objavljen je tudi na spletni strani www.lions-konjice.si, prejmete tudi izvode v tiskani verziji, kasneje dodatno tudi sponzorji za svoje računovodske obveznosti. 
4. V digitalni verziji biltena se na strani številka 4 (9) na desni strani nahajajo vse lokacije letošnjega programa – restavracije/konobe, kjer bomo koristili kulinarične usluge Dalmacije. Poleg vseh lokacij so navedeni MENIJI – razdeljeni na RIBJI in MESNI del – opcije. Do vključno ponedeljka 27. 5. 2019 potrebujemo POVRATNO INFORMACIJO KOLIKO KATERIH MENIJEV po posadkah naročate. Če povratne informacije za posadko ne bo bomo prejeli bomo naročili 50/50 – pol ribjih, pol mesnih. Izsek menijev je sestavni del te pošte – glej spodaj.
5. Promo materiali – PROMO OBLAČILA – PREVZEM paketov za posadke bo v PONEDELJEK 27. 5. 2019 po 18. URI na lokaciji ULAB MSS – mladinski servis MS SERVIS d.o.o. na Mestnem trgu 7a Slovenske Konjice – kot že leta pred tem.
6. Kontakt vodje SOORGANIZATORJA REGATE v tehničnem delu – KON-TIKI Sailing v smislu tehničnega dela, sploh v času regate:
Kon-tiki Sailing, Sebastijan LEVSTIK, info@kon-tiki.si; MBT. +386 41 795 633.
7. Organizator je letos predvidel novost – TRACKING – ONLINE SPREMLJANJE REGATE – APLIKACIJA KWINDOO Tracking for racers – v priponki so navodila za inštalacijo na telefone (App Store in Google Play), dodatna navodila na sestankih krmarjev.
8. Izjave o odgovornosti krmarjev – ŠE ENKRAT VAM POŠIJAM V PRIPONKI, prosim da jo parafirano kot odgovor na to pošto vrnete do vključno ponedeljka – DIGITALNO VERZIJO (velja za tiste, ki mi je še niste poslali), med prejemnike dodajte TUDI info@kon-tiki.si
9. PREVOZ – dodatne možnosti – lahko se skoordinirate tudi po seznamu prejemnikov te pošte – če bi kdo iskal dodatne možnosti prevoza v Dalmacijo. Če ima kdo možnosti POMAGATI organizatorju PRI TRANSPORTU tehničnega materiala na lokacijo v Sukošan – prosim naj to javi kot odgovor na ta mail.
10. LOKACIJE Lions rally 2019 – vse lokacije so na linku, ki si ga lahko shranite na telefone – dodate v Google maps:
Prvi in zadnja dva obroka, ki jih organiziramo znotraj programa regate – Portus Beach Bar je gostinski objekt v lasti marine in se nahaja na UMETNEM POLOTOČKU marine – od rececije, lokacije pomola 2 do restavracije je cca. 1,5km – prosim upoštevajte čas, ki je potreben za premik, sploh v sredo, ko se pričakuje izplutje najkasnje do 13.30 ure. Podobno je s pričetkom večerje 31. 5. , isto velja tudi za zajtrk ob odhodu domov, ki bo na isti lokaciji.
Se vidimo, najprej v ponedeljek ob prevzemu paketov, sicer v marini D Dalmacija v Sukošanu v torek ali najkasneje v sredo na kosilu.
Jadralski pozdrav!
Stanko KOLAR
Vodja projekta Lions rally in pooblaščenec za stike z javnostmi Lions kluba Konjice
mbt.  +386 (0)31 306 272
E-pošta:    lkkonjice@gmail.com, stanko.kolar@msservis.si
FB:  https://www.facebook.com/lionsklubkonjice.humanitarnaorganizacija
www:  www.lions-konjice.si

Podrobnosti

Začetek:
24.05.2019 @ 20:00
Konec:
01.06.2019 @ 12:00

Organizator

Lions klub Konjice
Phone
31306272

Lokacija

https://goo.gl/maps/z3WN6eskmeGsyPKi8
Hrvaška + Google zemljevid