Vlado Gobec izvoljen za prvega vice guvernerja Lions Slovenija

Slovenske Konjice – V nedeljo, 12. maja 2024, se je delegacija Lions Kluba Konjice pod vodstvom predsednika Emila Martinška udeležila letne konvencije Lions klubov Slovenije na Otočcu. Dogodek je bil priložnost za druženje, izmenjavo izkušenj in načrtovanje prihodnjih aktivnosti v duhu lionizma. Na konvenciji so posebna priznanja  guvernerke Lions distrikta 129 Slovenija Brede Pečovnik prejeli naši člani: Vlado Gobec, Marko Javornik in predsednik Emil Martinšek. Prav tako je posebno priznanje za uspešno delovanje prejel Lions Klub Konjice.

Vodja akcije Olijeva pot prijateljstva okoli sveta Tadej Slapnik je po konvenciji povedal: “Posebej smo ponosni na Oliverja Tiča in njegov projekt “Olijeva pot prijateljstva okoli sveta”, ki ga podpirata Lions distrikt 129 Slovenija in Lions Klub Konjice. Guvernerka Breda Pečovnik je v svojem nagovoru na konveciju predstavila projekt, ki simbolizira globalno povezanost in humanitarne vrednote, ki jih zastopamo.”

Vrhunec konvencije je bil izbor novega vodstva, kjer je bil član Lions kluba Konjice Vlado Gobec izvoljen za prvega vice guvernerja Lions distrikta 129 Slovenija. Izvolitev predstavlja veliko čast in potrditev predanega lionističnega dela Vlada Gobca in tudi potrditev uspešnega delovanja celotne ekipe Lions Kluba Konjice.

Predsednik kluba Emil Martinšek je poudaril: “V Lions klubu Konjice bomo nadaljevali z našim poslanstvom pomagati pomoči potrebnim in še naprej prispevali k izboljšanju lokalne skupnosti in družbe. Še posebej pa se veselimo sobote 18. maja 2024, ko bomo v Zrečah v sodelovanju z Lions klubom Konjice Vita organizirali 20. obletnico ustanovitve Lion kluba Konjice in 5. obletnico ustanovitve Lions kluba Konjice Vita.”