Lions klub Konjice se je navkljub epidemiji in zaostrenim pogojem izvajanja sejemskih in tržičnih aktivnosti v času božično novoletnih praznikov, tudi ob zaključku leta 2021 odločil dodati prostovoljna praznična utrinka na tržnicah v Slovenskih Konjicah in v Zrečah.

Priprave izvajajo člani kluba, ki so v nabor izdelkov za stojnico prispevali praktično vse dobrote, ki bodo ponujene obiskovalcem stojnic, naključnim posameznikom in posebej vabljenim prijateljem. Pomoč sta ponudila tudi oba upravljalca obeh tržnic JKP Slovenske Konjice in Občina Zreče, ki sta prostor za izvedbo ponudila brezplačno.

Z dobrodelnimi prispevki v zameno za domače dobrote bo humanitarni fond projekta namenjen vsakoletni izvedbi „Novoletno obdarovanje otrok iz socialno šibkega okolja“, ki ga kot tradicionalni projekt izvaja LEO klub Konjice.

Vabljeni vsi ljudje dobrega srca, da skladno z vsemi priporočili NIJZ in odloki vlade RS, ob izpolnjevanju PCT pogojev, po svojih močeh prispevate v humanitarni fond za projekt obdarovanja otrok. Aktivnosti Lions kluba Konjice so v lokalni skupnosti vedno znova prepoznane kot dela, ki dajejo pomemben doprinos pri pomoči pomoči potrebnim.

“ZMOREMO!

Urnik stojnic na lokacijah v Slovenskih Konjicah in Zrečah:

V soboto, 18. 12. 2021 med 7.30 in 14.00 uro