Lions klub Konjice je navkljub epidemiji, s pozitivno izkušnjo in po zgledu Lions kluba Konjice VITA, tudi ob zaključku leta 2020 dodal delček, kar se javnosti tiče sicer zelo omejen, prostovoljni utrinek ob zaključku leta v Slovenskih Konjicah in tokrat prvič tudi v Zrečah.

Priprave so izvedli člani kluba, ki so v nabor izdelkov za stojnico prispevali praktično vse dobrote, ki smo jih ponudili obiskovalcem, naključnim posameznikom in posebej vabljenim prijateljem. Pomoč sta ponudila tudi oba upravljalca obeh tržnic JKP Slovenske Konjice in Občina Zreče, ki sta prostor za izvedbo ponudila brezplačno.

Z dobrodelnimi prispevki v zameno za domače dobrote smo humanitarni fond kluba za namen „Novoletno obdarovanje otrok iz socialno šibkega okolja“, ki ga kot tradicionalno skupen projekt izvaja LEO klub Konjice.

Projekt novoletnega obdarovanja otrok je fond za izvedbo iz tega naslova povečal za =1.000 EUR, sredstvi, zbranimi v Slovenskih Konjicah in Zrečah.

Vodja projekta Albin MATAVŽ:

„Veseli nas, da smo navkljub težki epidemiološki situaciji uspeli izvesti projekt skladno z vsemi priporočili NIJZ in odloki vlade RS. Naše aktivnosti so bile ponovno prepoznane v lokalni skupnosti kot pomemben doprinos pri pomoči pomoči potrebnim. Iskrena hvala vsem donatorjem, sodelujočim in vsem, ki ste s svojim obiskom dokazali za ZMOREMO!

V Slovenskih Konjicah, 21. 12. 2020

Stanko KOLAR, pooblaščenec LK Konjice za stike z javnostmi