Lions klub Konjice je ob zaključku leta 2019 skupaj z LK Konjice Vita in Leo Klubom Konjice dodal delček prostovoljskega in humanitarnega utrinka k že tradicionalnim decembrskim dogodkom v Slovenskih Konjicah, ki jih pod skupnim imenom “Zimska pravljica” organizira Turistično informativni center Slovenske Konjice. 

Člani Lions klub Konjice smo tako med 26. in 30. decembrom v popoldanskih urah, v času med 15.00 in 22.00 uro pripravili že tradicionalno 7. Božično-novoletno stojnico LK Konjice , na kateri smo v zameno za dobrodelne prispevke, ki so namenjeni sofinanciranju “Šole v naravi” za otroke iz socialno šibkih družin, naši neutrudni člani izvedli obdarovanje obiskovalcev na naši stojnici, za katere smo pripravili slastne palačinke, kuhano vino in čaj.

 Člani Lions kluba Konjice smo ob ognju, toplih napitkih in slastnih palačinkah 7. leto zapored skrbeli za prešerno vzdušje na naši praznični Prednovoletni stojnici na Mestnem trgu. Za Zimsko šolo v naravi za socialno šibke otroke smo letos zbrali €3.500. Vsem obiskovalcem se zahvaljujemo za dobrodelne prispevke, lokalni skupnosti pa za sodelovanje pri organizaciji.

 

Vodja organizacijskega odbora

Albin MATAVŽ