15. tradicionalno Jesensko srečanje je letos Lions klub Konjice izvedel v objemu žlahtnih vinskih zgodb, med škalskimi griči v Gostilni Grič v Slovenskih Konjicah.

Humanitarni namen letošnjega jesenskega srečanja je bil zbiranje denarnih sredstev za humanitarne projekte Lions kluba Konjice ob katerem velja izpostaviti pomoč pri udeležbi otrok iz socialno šibkega okolja v projektih šole v naravi, katere bo Lions klub Konjice podprl že šesto leto zapored.

Odbor za prireditve je pod vodstvom vodje odbora prireditve Sama POKORNA organiziral dobrodelno nagradno degustacijo – udeleženci so morali med 4 vzorci vin prepoznati prave. Skupaj s tradicionalno avkcijo izbranih vin, ki jo je vodil izkušeni dražitelj Samo POKORN, je klubu uspelo s prireditvijo zbrati humanitarna sredstva v skupni višini =2.000 EUR.

Člani Lions kluba se zahvaljujejo vinarjem in članom kluba, ki so nesebično prispevali svoj delež v obliki jagodnega izbora vinskih steklenic za aukcijo, ter seveda tudi gostom, ki so ob odlični hrani Gostilne Grič odprli denarnice in pomagali Lions klubu Konjice pri uresničevanju njegovega humanitarnega poslanstva.

Hvala!

V Slovenskih Konjicah, 14. 11. 2018

Stanko KOLAR, pooblaščenec LK Konjice za stike z javnostmi