11. oktobra je v gostišču Grič, v samem središču vinorodnih Škalc, potekalo tradicionalno, tokrat že »11. Jesensko srečanje Lions kluba Konjice«. Na tradicionalni dogodek so člani kluba povabili prijatelje, ki so pomagali pri uresničevanju humanitarnega poslanstva kluba. Prireditev je tokrat spremljala glasba skupine Gemaj.

Humanitarni namen letošnjega jesenskega srečanja je bil zbiranje denarnih sredstev za pomoč pri udeležbi otrok iz socialno šibkega okolja v projektih šole v naravi, katere bo Lions klub Konjice podprl že drugo leto zapored.

Odbor za prireditve, tokrat pod vodstvom Rada KOBANA je uspel s tradicionalno avkcijo izbranih vin ter stavnico na količino natrganega in stisjenega grozdja trgatve šparonov uspel zbrati humanitarna sredstva v višini 2.500 EUR.

Člani Lions kluba se zahvaljujejo vsem vinarjem, ki so nesebično prispevali svoj delež v obliki odlične vinske kapljice, ter gostom, ki so ob dobri kapljici in odlični hrani gostilne Grič odprli denarnice in pomagali Lions klubu Konjice pri uresničevanju svojega poslanstva.

DSC_0011

DSC_0023