V imenu Regatnega odbora priprave VII. Lions rally 2013 se vam iskreno zahvaljujem za vašo udeležbo na letošnji regati Lions kluba Konjice. Zopet nam je uspelo dokazati, da lahko skupaj naredimo velike stvari. Humanitarni namen letošnje regate – udeležba posadke z otroki s konjiških osnovnih šol na projektu MIRNO MORJE 2013 bomo izvedli brez težav, če bodo razmere prave obljubljamo širitev projekta in pomoč zainteresiranim klubom za pristop k projektu.

Vesel sem, da nam je prvič uspelo v našo družbo zvabiti prvega med enakimi slovenskimi Lioni – guvernerja Zorana Vodopijo, za kar se mu iskreno zahvaljujem. Zoran, verjamem da je bilo tridnevno druženje v Dalmaciji vredno naporne in po svoje neprijetne nočne poti na konvencijo hrvaških Lionov. Zahvaljujem se vsem, ki ste se potegovali za celotno nogico pri tradicionalni licitaciji PRŠUTA, prizkusa kvalitete smo bili deležni vsi. Navkljub nestimulativnim časom nam je z licitacijo uspelo zbrati nekaj več kot 1.200 EUR.

Hvala tudi Sebastjanu na odlično izpeljanem tehničnem delu regate, še posebna zahvala velja za licitacijo PRŠUTA, ki brez nejga ne bi bila to kar je.

Skupaj smo humanitarni fond Lions kluba Konjice obogatili za 6.000 EUR, kar pomeni, da bo klub lahko brez večjih težav nadaljeval svoje poslanstvo »pomagati« tudi v lionsitičnem letu 2013/2014 in ponovno potrdil pravilnost odločitve ustanovnih članov in mentorjev o ustanovitvi kluba pred 10 leti.

V priponki vam pošiljam tudi izjavo za javnost, ki sem jo pripravil za medije, vesel bom če boste izjavo poslali še komu, ki bi jo lahko uporabil kot material za objavo v še kakšnem mediju.

Prosim posredujte zahvalo vsem udeležencem, ki niso prejemniki te E-pošte (vesel bom, če mi njihove E-naslove posredujete tako da me daste v Cc). Prav tako jim prosim posredujte informacijo glede promocijskih oblačil regate – PONAROČILO BO V ROKU 14 DNI – želje po dodatnih oblačilih za prijatelje in družino mi prosim do 25.06.2013 na mail stanko.kolar@msservis.si. Cena za promo oblačila VII. Lions rally 2013 (komplet telovnik + majica) je v ponaročilu 30 EUR oz. 15 EUR za posamičen kos.

Kmalu sledita tudi foto in video reportaža dogodka.

Hvala še enkrat za vse in nasvidenje prihodnje leto na VIII. Lions rally-ju 2014!

Regata Jumbo

https://www.dropbox.com/home#!/home/Photos/VII.%20Lions%20rally%202013