LIONS KLUB KONJICE IN

RAZPISUJETA

»VII. LIONS RALLY – 2013«®


PREDGOVOR IN PROGRAM:
Letošnji projekt, oziroma humanitarna sredstva zbrana s projektom VII. Lions rally bodo namenjena  za organiziacijo letovanja otrok iz socialno ogroženega okolja v projektu MIRNO MORJE 2013. V okviru tega projekta bomo skupaj z javnimi ustanovami (šolami) zbrali otroke iz lokalnega okolja in jim omogočili spoznavanje mornarskih veščin na do 2 plovilih krovnega organizatorja akcije Mirno morje 2013.

I. PREDGOVOR IN TEKMOVALNI DEL

LIONS RALLY je humanitarni projekt LIONS KLUBA KONJICE, ki je prerasel v tradicionalno prireditev. Lions klub Konjice združuje jadralske zanesenjake, ki si želimo jadralske veščine in užitke deliti s kolegi iz Lions klubov in s prijatelji, na druženju v Dalmaciji, ki smo ga poimenovali »Lions rally«. Na ta način prispevamo k promociji jadranja ter izvedbi humanitarnih projektov Lions kluba Konjice.

Regata bo potekala v času med 22.05. in 25.05.2013 z izhodiščem v marini Hramina na Murterju. Za regato 2013 smo pripravili že znano plovilo BAVARIA 46 CRUSIER. Natančen program regate bo pripravljen in vam posredovan do konca meseca aprila. Pozivamo vas, da plovila čimprej rezervirate s vplačilom akontacije v višini 1.000 EUR. Obljubljamo vam odlično zabavo, zaradi katere se boste radi vračali na tradicionalni navtični dogodek Lions kluba Konjice.

Seznam posadke VII. Lions rally LK Konjice 2013

Sponzorska vloga Lions rally 2013

VII. Lions rally LK Konjice 2013 – razpis 04 2013

Stanko KOLAR, vodja projekta Lions rally 2013, Lions kluba Konjice

»We serve!«