V petek, 5. Aprila ob 19. uri je v Kulturnem domu v Slovenskih Konjicah Lions klub Konjice v sklopu svojih tradicionalnih pomladanskih humanitarnih gledaliskih predstav organiziral, tokrat prvič “Stand up” večer, ki ga je vec kot uspešno izvedel priznan slovenski komik in voditelj Tadej Toš. Organizatorju je uspelo do zadnjega kotička napolniti veliko dvorano kulturnega doma v Slovenskih Konjica. Gledalci so se do srca nasmejali Toševim interpretacijam vedno vročih in zapletenih žensko – moških odnosov in komentarjem na sicer žalostno vendar zelo aktualno gospodarsko politično slovensko in svetovno realnost.

Fotoglaerija

b zOaključku prireditve je organizator za obiskovalce pripravil pogostitev z domačim kruhom in salamami Turisticne kmetije Goršek. Dobrote s pogostitve so ponudili v humanitarno prodajo, ki je glede na uspešnost potrdila odličnost na pogostitvi predstavljenih izdelkov.

Celotni izkupiček od prireditve v višini 2.000 EUR bo tokrat namenjen humanitarni dejavnosti Lions kluba Konjice, tokrat za pomoč v akciji nakupa informacijsko – komunikacijske opreme za slepe in slabovidne.