Lions klub Konjice in LEO klub Konjice sta minulo soboto skupaj izvedla že tradicionalno humanitarno akcijo Lions kluba Konjice »Decembrsko obdarovanje otrok in družin«. Za letošnjo obdaritev družin v stiski sta kluba ob skupaj namenila 4.000 EUR, ki sta jih razdelila med 18 družin iz Slovenskih Konjic, Zreč, Stranic in Loč. Darila so bila v obliki vrednostnih darilnih bonov in darilnih paketov za družino, posebne pozornosti pa so bili deležni tudi otroci, ki so prejeli darilne pakete, katerih vsebina jim bo popestrila in posladkala praznično obdobje.

Tudi letos je bil koordinator akcije »Decembrsko obdarovanja otrok in družin« Primož Poklič. Lions in LEO klub Konjice sta letos skupaj obdarovala 18 družin s 47 otroci. «Darilne pakete za družine smo skušali oblikovati tako, da je vsak član družine v njih našel nekaj zase. Otrokom smo podarili igrače, sladkarije in tudi nekaj šolskih potrebščin. Za starše in s tem tudi za celotne družine pa smo namenili prehrambene pakete in vrednostne bone, ki jih bodo družine lahko porabile za tisto, kar v težkih časih najbolj potrebujejo. Leo klub Konjice je tudi letos izvedel akcijo zbiranja potrebščine za obdarovanje otrok družin v trgovinskih centrih v Slovenskih Konjicah. Verjamemo, da smo uspeli izbranim družinam pregnati kakšno skrb in otrokom polepšalti praznični december,« je še dodal Primož Poklič.

LK Konjice Decembrsko obdarovanje otrok in družin 2011


Člani Lions kluba Konjice in Leo kluba Konjice, z leve proti desni: Gorazd Škrabar, Primož Poklič, Vlado Gobec, Bine Matavž, Zlatko Ratej, Marko Pritekelj, Milan Kolenc in Primož Punčuh.