ČAS ZA PRIJAVE SE IZTEKA !

Pozdravljeni!

Bliža se čas naročila promocijskih oblačil regate (glej priponko spodaj, fotografija z velikostmi), krmarji vrnite POPOLNE sezname posadk.

DODATNO:
MAX. ŠTEVILO POSADKE JE 9 (prej objavljeno 10) – po dodatnem pregledu smo ugotovili, da je barka registrirana za MAX 9 oseb.

Prosim vas, da spoštujete dogovorjene datume in sicer:

– 31.03.2011 – rok za oddajo Seznamov posadk in vplačilo vseh AKONTACIJ in

– 15.04.2011 – rok za dokončno poplačilo vseh OBVEZNOSTI glede udeležbe na V. Lions rally 2011-03-20

Le na tak način (spoštovanje psotavljenih terminov) nam bo uspelo še enkrat pripraviti nepozaben dogodek ki bo vsem nam, še posebej pa regatnemu odboru V. Lions rally-ja 2011 v PONOS.

V imenu Regatnega odbora V. Lions rally 2011,

V. LIONS RALLY je humanitarni projekt LIONS KLUBA KONJICE, ki je prerasel v tradicionalno prireditev. Lions klub Konjice združuje tudi jadralske zanesenjake, ki si želimo jadralske veščine in užitke deliti s kolegi iz Lions klubov in s prijatelji na tri dnevnem druženju, ki smo ga poimenovali »Lions rally«. Na ta način prispevamo k promociji jadranja ter druženja z izključnim poudarkom na humanitarni noti.

Letošnji projekt oziroma vsebino humanitarnega namena bomo predstavili ob izvedbi projekta.
Zbrali se bomo 18. maja 2011
v matični marini letošnjih plovil regate BAVARIA 46 CRUSIER v marini Hramina na Murterju. Točen program regate bo objavljen naknadno, pozivamo vas da plovila čimprej rezervirate s vplačilom akontacije v višini 1.000 EUR Skupaj bomo preživeli tri nepozabne dni, zaradi katerih bomo še dolgo obujali spomine in se vsako leto vračali na tradicionalni navtični dogodek Lions kluba Konjice.

Stanko KOLAR, vodja projekta Lions rally 2011, Lions kluba Konjice

V. Lions rally LK Konjice 2011 – razpis

Seznam posadk

Sponzorska vloga 2011

Promocijsko oblačilo regate

Jumbo regata IV. Lions rally 2010

PRIJAVE DO 28.02.2011