AKTUALNO – NE ZAMUDITE
Sobota, 26.3. ob 19.00
Kulturni dom Slovenske Konjice

»Kraljevi smetanovi kolački«
v izvedbi
GLEDALIŠKE SKUPINE SLIKEPAPRIJLIKE  KUD BELTINCI

(ŠALJIVA DRAMSKA PRAVLJICA)


Organizacija Gledališke igre »Kraljevi smetanovi kolački«
v izvedbi Gledališka skupina »SLIKEPAPRIJLIKE« KUD Beltinci

V soboto, 26. marca bo v Kulturnem domu v Slovenskih Konjicah ob 19. uri potekala gledališka predstava »Kraljevi smetanovi kolački« v izvedbi gledališke skupine »SLIKEPAPRIJLIKE« KUD Beltinci in v organizaciji Lions kluba Konjice in Centra za kulturne prireditve Slovenske Konjice.

Cena vstopnice je 10 EUR, predprodaja bo potekala na študentskem servisu MS Servis d.o.o. Mestni trg 7, Slovenske Konjice (nasproti osebnega vhoda industrijska cona Konus) v delovnem času od pon—pet. Od 08.00 – 12.00 ter od 13.00 – 16.30 ure.

Celotni izkupiček od prireditve je namenjen humanitarni dejavnosti Lions kluba Konjice, tokrat za pomoč v akciji »Nakupa informacijsko-komunikacijske opreme za gluho in slabovidno članico Medobčinskega društva gluhih in naglušnih Sl. Konjice., V akciji bo sodeloval tudi Lions klub Celje Mozaik, ki bo prav tako prispeval del sredstev za olajšanje komuniciranja prejemnici pomoči Andreji Podgrajšek.

Priloge:

KSK Slovenske Konjice
LK Konjice_izjava za javnost_Gledališka igra Kraljevi smetanovi kolački 03 2011
Slike paprijlike zloženka

POMEMBNO!

Po gledališki predstavi je v avli KD pokušina domačih dobrot in kozarček rujnega. Nekaj od navedenega je namenjeno tudi prodaji katere izkupiček bo prav tako namenjen za zgoraj navedene humanitarne namene.

V pričakovanju vaše udeležbe.