Sobota, 27.3. ob 18.00

Kulturni dom Slovenske Konjice

»NITI TAT NE MORE POŠTENO KRASTI«

v izvedbi GLEDALIŠKE SKUPINE KULTURNEGA DRUŠTVA STUDENEC

IZJAVA ZA JAVNOST:

»Dobrodelna gledališka igra »Niti tat ne more pošteno krasti« v organizaciji Lions kluba Konjice in izvedbi Kulturnega društva Studenec«

V soboto, 27. marca je v kulturnem domu v Slovenskih Konjicah potekala gledališka predstava »Niti ta ne more pošteno krasti« v organizaciji Lions kluba Konjice in v izvedbi kulturnega društva Studenec.

Celotni izkupiček od prireditve je namenjen humanitarni dejavnosti Lions kluba Konjice, tokrat izključno za pomoč v akciji, ki do konca meseca maja poteka na konjiškem in bistriškem in sicer pod imenom »Za Majino hišo«. Pobudnica prireditve je ravnateljica vrtca Otona Župančiča v Slovenski Bistrici gosta Ivana Leskovar, ki je akcijo na kratko predstavila udeležencem tokratne gledališke predstave.

Po predstavi so obiskovalci poskusili dobrote turistične kmetije Geršak iz Frankolovega, za dober nedeljski zajtrk pa so si lahko omislili domač kruh in suho salamo, ki so jih kot humanitarni prispevek prodajali člani Lions in LEO kluba Konjice ter s tem dodatno obogatili izkupiček tokratne akcije »Za Majino hišo«.

Lions klub Konjice je z organizacijo gledališke igre dodal zidak v v steno Majine hiše vreden 500 EUR, kolikor je znašal dobrodelni učinek tokratne akcije. Zahvaljujemo se vsem, ki so se predstave udeležili ter tako pomagali pri še eni od dobrodelnih akcij v nizu Lions kluba Konjice.

V Sl. Konjicah, 02.04.2010

Predsednik Lions kluba Konjice
Stanko KOLAR

Na fotografiji (leva proti desni): Jurij Šarman, predsednik 3. cone 4. regije District 129, Ivana Leskovar, vodja akcije, ravnateljica vrtca Oton Župančič Slovenska Bistrica in Stanko Kolar, predsednik Lions kluba Konjice

Priloga:
LK_Konjice_izjava_za_javnost_27032010.doc

Videoprispevek:
http://www.youtube.com/user/skalatvinfo#p/u/5/lwYsT0tffOU