10. oktobra je v hotelu Dravinja v Slovenskih Konjicah potekalo 6. tradicionalno Jesensko srečanje članov humanitarnega društva Lions klub Slovenske Konjice, ter njihovih gostov. Prireditev je brezhibno s svojim etno repertoarjem popestrila priznana romska glasbena skupina Halgato.

Namen srečanja je bil zbiranje denarnih sredstev za delovanje društva, hkrati pa pričarati obiskovalcem prijetno popoldne in večer ob jesenskih dobrotah, ki v tem času bogato obdarijo mize. Lepo je bilo videti, da tokrat ni bila le narava tista, ki nagrajuje celoleten trud pridnih gospodarjev, z veliko mero dobrodelnosti so se izkazali tudi udeleženci tokratnega srečanja.

Klub je s spremljajočim programom avkcije vin in starih predmetov ter s tradicionalno stavnico ob trgatvi šparonov uspel zbrati sredstva v višini 3500 EUR, ki jih bo namenil za letošnje dobrodelne namene v prazničnem decembru.

Člani Lions kluba se zahvaljujejo vsem vinarjem, ki so nesebično prispevali svoj delež v obliki odlične vinske kapljice, ter gostom, ki se bodo z veseljem spominjali

tokratnega dobrodelnega dogodka.

Stanko Kolar, predsednik Lions kluba Konjice

Video prispevek