Pozdravljeni ljubitelji morja in prijatelji v prostovoljstvu in humanitarnosti!

 

Pošiljamo vam razpis/prijavnico za dogodek »XII. Lions rally 2018«. Regata je humanitarni projekt Lions kluba Konjice, ki ga ob podpori Distrikta D129 klub organizira že 12. leto zapored. Tudi letos zaradi takšne podpore računamo na mednarodno udeležbo, udeležbo posadk iz nam sosednjih distriktov, ki gravitirajo na jadransko področje. V pripravi je mednarodni razpis, ki ga bomo sosednjim distriktom ob podpori D129 posredovali v naslednjih dneh.

Za vas smo v tekmovalnem delu rezervirali 9 bark Bavaria 46 Cruiser – monotip, opremljene z gennakerji, stalni privez v marini Hramina, letnik 2008, junijski termin od 30. 5. – 3. 6. 2018 (možnost prihoda in prenočitve v torek 29. 5. 2018). Pričakujemo tudi udeležbo posadk v okviru kategorije spremljevalnih plovil – VIP bark – plovila za to kategorijo bodo rezervirana naknadno, odvisno od števila prijav, možnost je tudi udeležbe z lastnim plovilom, podrobnosti so objavljene v razpisu.

 

Regata bo potekala v širšem murterseko/kornatskem akvatoriju med marino Hramina in Kornati (podrobnosti bodo objavljene naknadno, v naslednjih verzijah razpisa). Ob dogodku vam ponujamo različne pakete poslovne promocije skozi katere je možno kombinirati plačila udeležbe vaših ekip, podrobnosti kasneje, osebno glede na izražen interes.

 

Rezervacija plovil se potrdi s vplačilom akontacije na TRR LK Konjice (vse dodatne informacije so na voljo v razpisu – priponka te pošte).

 

Pričakujemo čimprejšnje prijave in posledično vplačila akontacije ob prijavi.

 

Rok za prve prijave je: 22.12.2016. Ob prijavi navedite čimveč podatkov o ekipi, po možnosti izpolnite delno ali v celoti datoteko v prilogi »Seznam posadke_prijavnica XII. Lions rally LK Konjice 2018_posadka krmar.doc« in jo vrnite na elektronski naslov:

 

E-pošto:  lkkonjice@gmail.com

 

Garantiramo vam zvrhano mero zabave in jadralskih užitkov!

 

Posredujte ta poziv prijateljem, kolegom, vsem morebiti zaniteresiranim, ki niso prejemniki te pošte.

 

Vabljeni!

 

Vodja projekta Lions rally LK Konjice

Stanko KOLAR, univ.dipl.inž.